• 7 dagen per week
  • Geen wachtlijsten
Inschrijven

Inschrijven


Onze praktijk

Mondzorgcentrum Den Haag

Mondzorgcentrum Den Haag is een grote, moderne tandartspraktijk in het centrum van de stad. Hier werken veel goed opgeleide tandartsen, gebitsspecialisten en mondhygiënisten. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle basisbehandelingen voor het gebit.

Tandarts Den Haag
Tandarts Den Haag

Iedereen is bij ons welkom

In onze praktijk is iedereen welkom als nieuwe patiënt. Voor een halfjaarlijkse controle, een gebitsreiniging of adviezen over de juiste mondhygiëne. Voor het vullen van gaatjes of het plaatsen van een kroon of brug. En ook voor hulp bij tandenknarsen, het behandelen van een ontstoken tandwortel of het aanmeten van een gebitsprothese. Door onze brede kennisbasis en ruime praktijkervaring hebben wij alle expertise onder één dak.

Bent u (erg) bang voor een gebitscontrole? Zoekt u een lieve tandarts voor uw jonge kinderen? Of wilt u graag uw gebit mooier laten maken met cosmetische tandheelkunde? Dit zijn drie van onze specialismes. Kom langs of bel ons en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Want ook u kunnen we helpen om het mooie en gezonde gebit van uw dromen te krijgen.

Tandarts Den Haag
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?