• 7 dagen per week
  • Geen wachtlijsten
Inschrijven

Inschrijven


Gratis gebitsreiniging (30min)

ter waarde van € 90,- (*Te verzilveren tijdens 2e afspraak)
aanmelden kan tot 15 april 2024

Mondhygiënist Den Haag

Eén van de specialismen van Mondzorgcentrum Den Haag is mondhygiëne. Onze mondhygiënist voert grondige gebitsreinigingen uit, waarbij tandplak en tandsteen verwijderen. Dat is belangrijk, omdat bacteriën die gaatjes veroorzaken zich ophopen in tandsteen en tandplak. Ook controleren we of uw tandvlees gezond is en verhelpen we verkleuringen van het glazuur.

Een periodieke mondhygiënische behandeling is een uitstekende manier om mondproblemen aan te pakken en te voorkomen. Bij deze behandeling adviseren we u graag over wat u thuis kunt doen om een gezond gebit te houden. Als u zelf uw gebit op de juiste manier verzorgt, voorkomt dat gaatjes en tandontstekingen, houdt u een frisse adem en beschermt u uw gebit tegen schade. We kunnen u en uw gezinsleden praktische tips geven om uw mond gezond te houden.

Tandarts Den Haag

Deze kosten hangen onder meer af van de tijdsduur van de behandeling. Bekijk de tarieven voor meer informatie.

We geven u tips over goede tandverzorging met gewoontes zoals tandenpoetsen, flossen en gezond eten. Andere factoren, zoals roken, tandenknarsen en bepaalde aandoeningen, kunnen uw mondhygiëne slechter maken. Samen met u kijken we wat de juiste mondverzorging in uw situatie inhoudt.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?