• 7 dagen per week
  • Geen wachtlijsten
Inschrijven

Inschrijven


Bij ons vindt u alles wat uw glimlach nodig heeft om te stralen

Behandelingen

Elk gebit vertelt zijn eigen unieke verhaal, en bij onze professionele tandartsen begrijpen we de diversiteit van gebitsproblemen als geen ander. Of u nu kampt met een eenvoudig gaatje, een complexe wortelkanaalbehandeling nodig heeft of parodontitis moet aanpakken, wij bieden de beste zorg op maat voor uw specifieke situatie.

Onze expertise reikt verder dan reparatie alleen. We zijn er om uw glimlach te transformeren met bruggen, implantaten, en op maat gemaakte kunstgebitten die uw eetervaring verbeteren. Voor wie streeft naar esthetische verbetering, bieden we facings, bleekbehandelingen en kronen die uw tanden mooier maken dan ooit tevoren.

En omdat preventie een sleutelrol speelt in mondgezondheid, delen we helder advies over gebitsverzorging met u en uw gezin. Bij ons vindt u alles wat uw glimlach nodig heeft om te stralen.

TP den haag

Specialismen

We zijn bij Mondzorgcentrum Den Haag ook gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten en kinderen. Onze specialismen gaat verder tot esthetische tandheelkunde en we bieden van behandelingen onder narcose. Onze specialismen worden gecombineerd met onze behandelingen voor de beste mondverzorging en ervaring voor iedereen.

Vrouw met stralende glimlach

Een gezonde glimlach begint hier

U bent van harte welkom op onze praktijk. U kunt u inschrijven of direct telefoon of op onze website een afspraak maken. 
  • 7 dagen per week geopend
  • Geen wachtlijst
  • Alle deskundigheid onder één dak
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?