• 7 dagen per week
  • Geen wachtlijsten
Inschrijven

Inschrijven


Wij helpen u direct

Spoed tandarts Den Haag

Heeft u met spoed een tandarts in Den Haag nodig? Bel dan direct naar onze spoed tandarts via 070 326 0891. Denk bijvoorbeeld aan tandheelkundige hulp vanwege een acuut probleem, zoals ernstige pijn of een afgebroken tand.

Wij begrijpen de urgentie van uw situatie en staan klaar als spoedtandarts om u snel te helpen. Wij helpen u ook als u niet bij ons staat ingeschreven.

Inschrijven

Inschrijven


Contactgegevens

Mondzorg centrum Den Haag B.V.
Ammunitiehaven 19
2511 XH Den Haag

Contact

Wanneer moet u een spoed tandarts bellen?

Twijfelt u of u te maken heeft met een spoedgeval? Hier is een overzicht van situaties waarin u een spoedtandarts kunt raadplegen en welke klachten niet als spoedgevallen worden beschouwd. Dit biedt duidelijkheid over wanneer spoedbehandeling nodig is en in welke gevallen u niet specifiek bij de spoedtandarts terecht kunt.

Spoedgevallen:

  • Uitgeslagen of loszittende tanden als gevolg van een ongeval of impact
  • Acute ontsteking met koorts
  • Gezwollen wang met ernstige kiespijn
  • Nabloeding na het trekken van tanden of kiezen

Geen spoedgevallen:

  • Afgebroken stukje tand of kies
  • Verloren vullingen
  • Losse kronen en bruggen
Inschrijven

Inschrijven


Tandarts Den Haag

Bij twijfel over spoed kunt u contact opnemen

Indien u twijfelt of uw situatie als spoedeisend wordt beschouwd, adviseren wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Op basis van uw beschrijving beoordelen wij of een spoedbehandeling noodzakelijk is. Als uw klacht niet als spoedgeval wordt ingeschat, bieden wij in de meeste gevallen nog steeds de mogelijkheid om dezelfde dag of in de daaropvolgende dagen een afspraak te maken.

Inschrijven

Inschrijven


Kosten van spoedbehandeling

De tarieven voor spoedbehandelingen variëren op basis van de specifieke ingrepen die nodig zijn. Niet-geregistreerde patiënten dienen de kosten van de behandeling direct na afloop te voldoen. Voor onze vaste patiënten verzorgen we de facturatie door de nota rechtstreeks naar hun zorgverzekeraar te sturen.

Wordt de spoed tandarts vergoed?

Spoedbehandelingen worden niet gedekt door een basisverzekering. Voor vergoeding van deze kosten is een aanvullende verzekering vereist. De hoogte van de vergoeding en de voorwaarden variëren echter per polis. Het is raadzaam om voorafgaand aan een behandeling uw zorgverzekeraar te raadplegen en uw polisvoorwaarden te controleren om onvoorziene kosten te voorkomen.

Bent u niet ingeschreven bij Mondzorgcentrum Den Haag?

We helpen u ook als u niet bij ons staat ingeschreven. Wij begrijpen de urgentie van uw situatie en staan klaar als spoedtandarts om u snel te helpen.

Na het bezoek aan de spoed tandarts

Vanzelfsprekend kunt u ook na de spoedbehandeling bij ons terecht. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Inschrijven

Inschrijven


Veelgestelde vragen bij spoed

Nee, spoedbehandelingen zijn bedoeld voor acute situaties zoals uitgeslagen tanden, ontstekingen met koorts, ernstige kiespijn, en nabloedingen. Niet alle tandheelkundige problemen vallen onder spoedzorg.

De snelheid van de behandeling kan variëren, maar we streven ernaar spoedgevallen zo snel mogelijk te behandelen. Neem telefonisch contact op voor een inschatting van de wachttijd.

In geval van kiespijn raden wij aan om direct contact met ons op te nemen. We kunnen de ernst inschatten en, indien nodig, een spoedafspraak inplannen om de pijn te verlichten.

Ja, we begrijpen dat tandheelkundige noodgevallen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom bieden wij spoedzorg, ook ’s avonds. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Spoedbehandelingen zijn bedoeld voor acute situaties. Voor reguliere tandheelkundige zorg raden we aan een afspraak te maken tijdens normale praktijkuren. Spoedzorg is voor dringende gevallen waar onmiddellijke aandacht vereist is.

Neem contact op voor de spoed tandarts

Heeft u dringend tandheelkundige hulp nodig vanwege een acuut probleem, zoals ernstige pijn of een afgebroken tand? We staan voor u klaar als spoedtandarts om u snel te hepen.

Inschrijven

Inschrijven


Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?