• 7 dagen per week
  • Geen wachtlijsten
Inschrijven

Inschrijven


Kindertandarts Den Haag

Zoekt u een tandarts in het centrum van Den Haag voor uw kinderen of voor uw hele gezin? Dan heten wij u graag welkom als nieuwe patiënt! De behandeling van jonge patiënten is één van onze specialismen, en onze behandelruimte voor kinderen is een toegankelijke en vertrouwde plek.

Onze vriendelijke kindertandartsen nemen de tijd voor uw kinderen, stellen ze op hun gemak en leggen moeilijke zaken begrijpelijk uit. Daardoor durven ook hele jonge en bange kinderen in de behandelstoel plaats te nemen en raken ze geïnteresseerd in hun eigen gebit verzorgen. En dat is belangrijk: kinderen die hun gebit goed onderhouden hebben op latere leeftijd veel minder tandproblemen.

Tandarts Den Haag

Een goede leeftijd om uw kind mee te nemen voor de eerste controle is vanaf het eerste tandje. Ook ervaart het kind zo al op jonge leeftijd dat een tandartsbezoek niets is om bang voor te wezen.

Bij Mondzorgcentrum Den Haag werken niet alleen kindertandartsen. Onze medewerkers zijn ook gekwalificeerd als angsttandarts. Daardoor kunnen wij (hele) bange patiënten op hun gemak stellen en hun vertrouwen winnen. Ook uw bange kind is dus meer dan welkom in onze praktijk.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?