• 7 dagen per week
  • Geen wachtlijsten
Inschrijven

Inschrijven


Restauraties, vullingen en extracties

Bacteriën kunnen het glazuur van tanden en kiezen aantasten en daar een gaatje in maken. Dit wordt cariës of tandbederf genoemd, en het kan pijn opleveren, een ontsteking veroorzaken en uiteindelijk leiden tot het verlies van het gebitselement.

Het is belangrijk om een gaatje in een tand of kies zo snel mogelijk te laten vullen. Mondzorgcentrum Den Haag doet dat professioneel en pijnloos. We boren hierbij het beschadigde tandweefsel uit en vullen het met een beschermend materiaal. Als uw tanden door cariës minder mooi zijn geworden kunnen we ook een cosmetische tandrestauratie uitvoeren.

Het kan soms nodig zijn om een tand of kies te trekken (extractie). Bijvoorbeeld als een cariësinfectie die ver gevorderd is, of als (scheve) verstandskiezen of andere gebitselementen problemen opleveren. Wij trekken de tand of kies dan onder plaatselijke verdoving. Daarna kunnen we het gebitselement eventueel vervangen door een implantaat of een brug.

Tandarts Den Haag

Nee. U krijgt eerst een plaatselijke verdoving, zodat u tijdens het boren geen pijn voelt.

Een gaatje laten vullen is bij Mondzorgcentrum Den Haag niet duur. De kosten hangen af van het soort vulling en van eventuele extra behandelingen. Bekijk de tarieven voor meer informatie. 

Cariës kan door meerdere factoren worden veroorzaakt, zoals het eetpatroon, de mondhygiëne en de speekselproductie. Onze medewerkers kunnen u advies over goede mondverzorging geven waarmee u zelf het ontstaan van gaatjes kunt voorkomen.Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?