• 7 dagen per week
  • Geen wachtlijsten
Inschrijven

Inschrijven


Mondzorgcentrum Den Haag:
uw tandarts voor orthodontie in Den Haag

 

Als u op zoek bent naar een orthodontist in Den Haag die zich inzet voor kwaliteit en professionaliteit, dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze orthodontiepraktijk is trots op het leveren van hoogwaardige orthodontische zorg aan patiënten van alle leeftijden.

Wij geloven dat elke patiënt uniek is en dat een individuele aanpak van de behandeling essentieel is voor het bereiken van het gewenste resultaat. Onze orthodontist heeft jarenlange ervaring in het bieden van orthodontische zorg en werkt samen met patiënten om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat past bij hun individuele behoeften en wensen. Wij bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder traditionele slotjesbeugels en onzichtbare beugels zoals Invisalign, om ervoor te zorgen dat onze patiënten de beste zorg krijgen die mogelijk is.

De tandarts voor orthodontie in Den Haag

Orthodontie

Leuk weetje: De termen orthodontist en orthodontie zijn afkomstig uit het oud-Grieks, zo betekent orthos recht en odous tand.

Bij onze praktijk hechten we ook veel waarde aan het gebruik van de nieuwste technologieën en behandelmethoden om ervoor te zorgen dat onze patiënten de best mogelijke orthodontische zorg krijgen. Onze orthodontist houdt zich voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de orthodontie en past deze toe bij onze behandelingen.

Bovendien biedt onze praktijk een gastvrije omgeving en een vriendelijk team van professionals die er alles aan doen om uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk te maken.  

We streven naar een ontspannen en comfortabele sfeer waarin onze patiënten zich op hun gemak voelen.

Onze praktijk is gelegen op een gunstige locatie in Den Haag en is gemakkelijk te bereiken. We bieden flexibele afspraakmogelijkheden, zodat u een afspraak kunt plannen die past bij uw drukke schema.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?